Regnskap og bokføring

Våre primæroppgaver som regnskapskontor er naturlig nok regnskap og bokføring. Vårt regnskapskontor tilbyr bokføringstjenester for små og mellomstore bedrifter. Primært ønsker vi at vi kan automatisere bokføringen for våre kunder, dette sparer oss for tid og bokføringen kan ved riktig oppfølging ofte bli både rimeligere og enklere både for oss som bokfører og for våre kunder

Flere systemleverandører opererer med reklame som sier at regnskapstjenester og bokføring blir mer og mer overflødig. Dette mener vi bestemt ikke tilhører virkeligheten. At bokføring blir enklere å håndtere med dagens regnskapsprogram er nok korrekt, men hva med alle endringer innen MVA prosenter, periodiseringer med videre. Til dette arbeid trenger en dyktige regnskapsmedarbeidere. For enkelte kan det gå bra å bokføre selv, men for de aller fleste er behovet for bokføringstjenester i høyeste grad tilstede.

Med dagens digitale verden og utviklingen med automatisering innen regnskapssystemer, har denne type automatisering i stor grad forenklet vår hverdag fra en tid med permer, penn og papir. At det fortsatt vil være behov for dyktige medarbeidere til å uføre bokføring er vi sikre på. Kravene fra stat og myndigheter blir mer og mer utfordrende.

Vi hjelper deg med alt av regnskap!

Tak kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud